Wideokonferencja 7 luty 2023 rok godzina 10.00
Temat : Rola produktów lokalnych oraz szlaków kulinarnych w rozwoju turystyki na przykładzie Polski i świata
- Rola produktów lokalnych w rozwoju turystyki regionu na przykładzie Polski i świat,
- Możliwości rozwoju turystki kulinarnej w Polsce,
- Turystyka kulinarna w kontekście zrównoważonego rozwoju,
- Szlaki kulinarne jako czynnik promocji regionu,
- Turystyka kulinarna: cudze chwalicie, swego nie znacie
- EKOSCHEMATY w Płatnościach bezpośrednich w 2023 roku
Wykładowcy :
Natalia Wrótniak – specjalista Działu Rozwoju Obszarów Wiejskich ds. produktów tradycyjnych, regionalnych, lokalnych
Dorota Sawa – prezes Lokalnej Grupy Działania ,, Krasnystaw Plus”
Zgłoszenia : Natalia Wrótniak tel. 601498154, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub przez poniższy link